Lista e pozicioneve

 Porsche Albania, e para kompani ndërkombëtare për tregtim automjetesh në Shqipëri si dhe një nga liderët e tregtisë së automjeteve në tregun Shqipëtar, është pjesë e një prej kompanive më të suksesshme të tregtimit të automjete në Europë, Porsche Holding Group në Austri.

 Porsche Albania sh.p.k është importuesi zyrtar dhe rishitësi ekskluziv i Skoda, SEAT, VW PKW dhe Audi në Shqipëri dhe rishitës i Volkswagen Makina Tregtare. Për zgjerim të mëtejshëm të biznesit në Tiranë ne jemi në kërkim të një anëtari të ri të skuadrës.

 SI rrjedhojë jemi duke kërkuar pë një kandidat të kualifikuar dhe të motivuar për pozicionin:

 

Motorrist

  Edukimi:

 -Edukim i mesem (preferohet shkolle profesionale mekanike)

  Eksperienca e kerkuar

 -  Eksperience pune jo me pak se dhjete vjet

 -  Mosha e preferuar 30-35 vjec

 - Te jete i gatshem te punoje ne grup

 Te interesuarit te kontaktojne ne Tel. 0692057773 ose e-mail info(kwfat)porsche(kwfdot)al

 Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen.

 Te gjithe aplikimet do te trajtohen ne menyre disktrete, bazuar ne ligjin Nr: 9887 per "Mbrojtjen e te dhenave personale"