Weltauto

Weltauto

Jo vetëm makina të reja. Një makinë e përdorur me kujdes dhe e kontrolluar nga servisi i Porsche Albania-s do e gjejë gjithmonë 'derën e hapur' në Porsche Albania.

Për ti ardhur në ndihmë të gjithë klientëve tanë për nevojat e tyre për lëvizshmëri, Porsche Albania në sajë të programit Weltauto ofron për të gjithë të interesuarit makina të përdorura por të kontrolluara dhe me Garanci Weltauto.

Inspektimi i kujdesshëm bën të mundur që të gjithë këto makina të jenë të sigurta dhe të besueshme në çdo situatë. Çmimi preferencial, mundësia e financimit (blerjes me këste) të mjetit, garancia Weltauto, konsulenca profesionale etj, janë vetëm disa nga përfitimet e Weltauto.

Interesoheni për një makinë të re tek ne por nuk dini ç'të bëni me makinën tuaj të përdorur? Na vizitoni dhe merrni një vlerësim të mjetit tuaj. Kurseni kohë dhe merrni këshillën më të mirë për makinën tuaj.

Për gamën e plotë të mjeteve tona të përdorura na vizitoni në  www.dasweltauto.al