Porsche Albania Porsche Albania eshte pjese e grupit Austriak Porsche Holding Salzburg, qe eshte edhe nje nga grupet me te medhenj ne sektorin automobilistik ne Europe. Porsche Holding Salzburg zoterohet 100% nga grupi Volkswagen.  Ne vitin e pare te aktivitetit Porsche Albania prezantoi dy marka: Audi dhe SEAT. U desh vetem…
Më tepër...

Lajmet e fundit:
• Gjashte milion Audi quattro
• Nje rruge e pashtruar
• Kontrolli pranveror

 


Perzgjidhni marken te cilen doni te provoni:


Perzgjidhni modelin te cilin doni te provoni:


Cila do te ishte nje date e pershtatshme per Test Drive:


Emri dhe Mbiemri:
Email:
Cel: