Your future with Porsche

 

Porsche Albania, the first international automobile company operating in new car business in Albania and one of the leading companies in Albania's Automotive market, is part of one of the most successful automotive trading houses in Europe, the Austrian Porsche Holding Group.

 

Porsche Albania sh.p.k. is the official importer and exclusive retailer of Skoda, SEAT, VW PKW and Audi in Albania and retailer for Volkswagen Commercial Cars. For further development of our business in Tirana we are searching for a new team member.

 

Therefore we're looking for highly qualified and motivated candidates for the position of:

 

Legal Assistant

 

 

Responsibilities:

 

·         Assisting the Legal and Compliance Manager on a broad range of tasks related to Ethics and Compliance programs, antitrust law, company law, AML, export control, tech law, IP, product compliance and liability, consumer law, data protection, litigation & enforcement, and other areas of activity relevant to Porsche Albania.

 

 

Legal

·         Assist on drafting legal opinions, legal recommendation on legal issues related to the activities of the company including but not limited to commercial, employment law, etc.

·         Preparation, interpret and review agreements and all type of legal documents related to the companies' activities.

·         Prepare legal official letters to public institution, clients, business partners.

·         Assist on preparing court cases overview,

·         Follow up other tasks at the request by the Manager.

·         Covers other legal affairs for the company as requested by the Legal and Compliance Manager.

·         Verification of all content of group guidelines and possible country-related adjustments (only due to incompatibility with applicable local law or special features in the field of local company law)

·         Upload of guidelines to the relevant communication platform (Guidelines portal / ORG Handbook / ARIS platform / etc.)

·         Documentation, Ongoing insurance for the documentation of measures / feedback on implementation 

·         Periodical reporting to the Manager

 

Compliance area:

·         Support in implementation of Group policies and training programs (e.g. Code of Conduct, AML, privacy trainings)

·         Support in Compliance communication activities

·         Support in operational data protection: GDPR based.

·         Support and advice on compliance with laws, authority regulations and Group and internal policies and procedures.

·         Information entry in compliance platforms, online tools.

·         Documentation of compliance activities

·         Periodical reporting to the Manager

 

 

Requirements:

-           Bachelor's degree in law, master's degree preferable in Commercial Law, Civil Law;

-           Up to 2 years of relevant experience.

-           Ability to multitask.

-           Communication skills

-           Proficient in English

-           Good knowledge of Microsoft package.

-           Having ambition, initiative, and responsibility

 

 

We offer an excellent remuneration package and very good opportunities for professional development.

 

For full consideration, submit letter of application and resume (curriculum vitae, diploma) latest by 05.02.2024 to office(kwfat)porsche(kwfdot)al, or hard copy to Porsche Albania, Autostrada Tiranë-Durrës, km 3, Mëzez, Tirana, Albania.

Only short-listed candidates will be contacted further.

 

The information you will send contains elements of your personal data. In this context, Porsche Albania states that the data will be processed according to the requirements of law no. 9887, dated 10.03.2008 "On the protection of personal data" for the sole purpose for which you have sent. Through a request addressed to Porsche Albania you can access this data at any time and request their change or disposal.

 

E ardhmja juaj ne Porsche Albania

Porsche Albania, e para kompani ndërkombëtare për tregtim automjetesh në Shqipëri si dhe një nga liderët e tregtisë së automjeteve në tregun Shqipëtar, është pjesë e një prej kompanive më të suksesshme të tregtimit të automjete në Europë, Porsche Holding Group në Austri si pjese e Grupit Volkswagen.

Porsche Albania sh.p.k është importuesi zyrtar dhe rishitësi ekskluziv i Volkswagen ,Skoda, SEAT, VW dhe Audi në Shqipëri dhe Volkswagen Makina Tregtare. Si lider ne treg prej disa vitesh fokusi yne eshte te vazhdojmë te udhëheqim tregun automotiv the te kemi ekipin me te mire te shitjes per te arritur suksesin dhe per te zhvilluar karrierën e tyre

SI rrjedhojë jemi duke kërkuar pë një kandidat të kualifikuar dhe të motivuar për pozicionin:

Ndihmes Mekanik

 

Kerkesat per kete pozicion jane:

·         I afte per te mesuar procedurat e perdorura ne te gjitha llojet e riparimeve apo mirmbajtjes te automjeteve te grupit VW.

·         I afte per te mesuar vegla speciale dhe paisje testuese per diagnostikimin e automjeteve

·         I afte per te krijuar dhe mbajtur marredhenie te mira pune dhe bashkepunuese me koleget

·         I afte per respektuar rregullat e sigurimit Teknik dhe ato te kompanise

·         Diplomë e shkollës së mesme profesionale mekanike

·         Njohuri te mira te gjuhes Angleze

·         Experience 2 vjecare

·         Leje drejtimi tipi B

 

Aftesi personale dhe komunikimi:

·         Komunikim i mire

·         Perqasje positive ne pune

·         Aftesi per zgjidhjen e problemve

·         I afte per te punuar nen presion

 

Ne ofrojmë një paketë të shkëlqyer për shpërblim vetjak si dhe mundësi shumë të mira për zhvillim profesional me ane te programeve te trajnimit dhe te zhvillimit te punonjesve.

Për aplikime, ju lutem na dërgoni një CV në adresën tone të e-mail në: office(kwfat)porsche(kwfdot)al deri me 20 Shkurt 2024 ose mund ta sillni dorazi prane zyrave tona: Autostrada Tirane -Durres, Km 7, Porsche Albania. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

 

Informacioni qe ju do dergoni ka te dhena personale. Per kete arsye, Porsche Albania deklaron se keto te dhena do te procesohen sipas kerkesave ligjore nr. 9887, te dates 10.03.2008 mbi "Mbrojtjen e te dhenave personale", vetem per qellimin per te cilin ju I dergoni. Me nje kerkese drejtuar Porsche Albania-s ju mund ti aksesoni keto te dhena ne cdo kohe te kerkoni ndryshimin apo fshirjen e tyre.