Porsche Albania, e para kompani ndërkombëtare për tregtim automjetesh në Shqipëri si dhe një nga liderët e tregtisë së automjeteve në tregun Shqipëtar, është pjesë e një prej kompanive më të suksesshme të tregtimit të automjete në Europë, Porsche Holding Group si pjesë e Grupit Volkswagen. 

Porsche Albania sh.p.k është importuesi zyrtar dhe rishitësi ekskluziv i Skoda, SEAT, VW dhe Audi në Shqipëri dhe rishitës i Volkswagen Makina Tregtare. Për zgjerim të mëtejshëm të biznesit në Tiranë ne jemi në kërkim të një anëtari të ri të skuadrës.

 SI rrjedhojë jemi duke kërkuar pë një kandidat të kualifikuar dhe të motivuar për pozicionin:

 Menaxher Shitjesh për SEAT & Weltauto

Përgjegjësitë:

 • Menaxheri i Shitjes duhet të përpiqet për të siguruar që objektivi kryesor i '' Customer Satisfaction'''' arrihet nga ai dhe ekipi i tij dhe të kujdeset personalisht për shqetësimet e klientëve.
 • Planifikimi i Shitjeve, për periudhën e ardhshme duke pasur parasysh planifikimin e përgjithshëm (duke marrë në konsideratë situatën e tregut aktual / të ardhshëm, konkurrentët dhe zhvillimin e biznesit).
 • Planifikimi periodik / kontrolli i gjendjes aktuale të shitjeve dhe stokut. Paraqitja e masave në rastin e devijimeve të planifikimit.
 • Shitja e makinave të reja dhe makinave të përdorura
 • Kontakti me klientë të rinj
 • Konsultimi i klientëve dhe blerësve të mundësive
 • Realizimi i objektivave të shitjes
 • Përgatitja e dokumentave për shitjet dhe proceseve të shitjes
 • Mbajtja e të dhënave të klientëve aktualë, të ardhshëm dhe potencialë
 • Përgatisja raporte javore dhe mujore
 • Vëzhgimi dhe analiza e vazhdueshme e tregut; vlerësimi i pozicionit të markës në lidhje me konkurrencën dhe tregun e automjeteve
 • Mbështetje për fushatat dhe aktivitetet e marketingut që vijnë nga fabrika
 • Bashkëpunim me departamentin e Logjistikës për të siguruar procesin e porositjes së makinave.
 • Menaxhimi i stokut dhe makinave të kompanisë (Vlerësime / analiza / reagime). Raportimi tek eprorët në kohë dhe me cilësi të lartë të informacionit raportues të kërkuar.

 Kërkesat:

·           Diplomë universiteti (preferohet në Administrim Biznesi, Shkenca Sociale, Gjuhë e Huaj)

·         Përvojë disa vjeçare në shitje, preferohet eksperienca në menaxhim shitjesh

·         Njohja e produkteve dhe tregut automotiv në Shqipëri

·         Aftësi në shërbimin e klientit

·         Aftësi të larta komunikuese, proaktiv, aftësi ndërpersonale dhe të menaxhimit të kohës

·         Orientim drejt targetit dhe arritjes së kënaqësisë së konsumatorit

·         Aftësi në Excel, Word, Power Point

·         Njohuri të larta të gjuhës angleze dhe/ose gjermane (së shkruar dhe të folur)

·         Leje drejtimi 

 

Ne ofrojmë një paketë të shkëlqyer për shpërblim vetjak si dhe mundësi shumë të mira për zhvillim profesional. 

Për aplikime, ju lutem na dërgoni një CV në adresën tone të e-mail në : office(kwfat)porsche(kwfdot)al deri me 25 Qershor 2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Pozicioni:

Specialist i Marketingut Dixhital 

Në Porsche Albania kemi krenari të veçantë për të qenë lider në tregun e automobilave në Shqipëri. Një mjet i rëndësishëm për suksesin tonë është strategjia jonë e medias dixhitale. Me të gjitha kanalet tona të mediave sociale ne kemi arritur në më shumë se një milion njerëz në Shqipëri duke qenë kështu aktori më aktiv i medias dixhitale në treg. Për të ruajtur momentin, ne po kërkojmë një specialist marketingu me përvojë në Digital që të bashkohet me ekipin tonë. Ju do të na ndihmoni të përdorni teknologjitë e internetit për të arritur qëllimet tona të rritjes së biznesit. Ju do të identifikoni nevojat dhe mundësitë e reja dhe do të përpiqeni të rritni ndërgjegjësimin e markës.

Nëse ju jeni një trendsetter teknologjik i cili ka ide inovative për të përmirësuar përvojën e klientit, ne do të donim t'ju takonim. Për këtë pozitë, duhet të jeni kreativ dhe të kënaqur duke punuar me një ekip. Në fund të fundit, ju duhet të jeni në gjendje që në mënyrë efektive të lidhni markën tonë me klientët tanë online. 

Përgjegjësitë:

• Hartimi i një strategjie të mediave sociale që është në përputhje me identitetin e markës, audiencën e kompanisë dhe qëllimet.

• Maksimizimin e platformave të mediave sociale të ndjekësve si Facebook, Instagram dhe inicializojnë kanalet shtesë duke parashikuar tendencat e tregut.

• Planifikoni dhe ekzekutoni të gjithë marketingun dixhital, përfshirë SEO / SEM, bazën e të dhënave të marketingut, emailin, mediat sociale dhe fushatat reklamuese.

• Matni dhe raportoni performancën e të gjitha fushatave të marketingut dixhital dhe vlerësoni kundër qëllimeve (ROI dhe KPIs).

• Brainstorm strategji të reja dhe krijuese të rritjes.

• Bashkëpunoni me agjencitë dhe partnerët e tjerë të shitjes.

• Angazhimi me klientët përmes përdorimit të mediave sociale.

• Monitorimi i mediave sociale për komentet e klientëve si pozitivë edhe negativë.

• Menaxho përmbajtjen dhe paraqitjen e aplikacioneve të celularëve të kompanisë. (Mirëmbajtja e bazës së të dhënave të përdoruesit, planifikimi i njoftimeve shtytëse)

• Trajtoni mediat e konkurrentëve dhe mbulimin dixhital.

• Analiza e njohurive të mediave sociale për të udhëhequr fushatat e ardhshme të mediave sociale.

• Qëndroni të azhornuar me zhvillimet e teknologjive dixhitale.

• Menaxhon strukturën dhe përmbajtjen e uebfaqeve të kompanisë.

• Përktheni / Miratoni përmbajtjen e faqes së internetit në gjuhën shqipe. (Materiale Burimi: Gjermanisht / Anglisht)

• Analizoni metrikën e trafikut në internet dhe sugjeroni zgjidhje për të rritur praninë në internet.

• Nën drejtimin, përkrah ekipin e marketingut në ofrimin e komunikimeve të marketingut dhe shërbimeve promocionale.

• Kryen detyrat përkatëse sipas nevojës. 

Kërkesat: 

• Përvojë e mëparshme në një rol të ngjashëm marketingu dixhital.

• Përvoja e dukshme që udhëheq dhe menaxhon SEO / SEM, bazën e të dhënave të marketingut, emailin, mediat sociale dhe / ose fushatat reklamuese.

• Duhet te jeni shumë krijues me përvojë në identifikimin e audiencave të synuara dhe hartimin e fushatave dixhitale që angazhohen, informojnë dhe motivojnë audience.

• Njohuri me web design dhe HTML

• Të rrjedhshëm në shqip, anglisht, gjermanisht.

• Përjetoni zbatimin dhe optimizimin e fushatave të Google AdWords dhe Facebook Pixel.

• Kuptueshmeri mbi sistemet e menaxhimit të përmbajtjeve dhe mjeteve për ndjekjen e trafikut të internetit.

• Diplomë e arsimuar në mënyrë ideale në fushën e marketingut, teknologjisë ose Shkencave Sociale.

• Kuptim i shkëlqyeshëm i marketingut digjital, optimizimi i motorëve të kërkimit dhe si ndikojnë mediat sociale në këtë drejtim.

• Artikulimi dhe aftësitë e komunikimit profesional.

Për aplikime, ju lutem na dërgoni një CV në adresën tone të e-mail në : office(kwfat)porsche(kwfdot)al brenda datës 15/06/2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.