10 Vjet në Lëvizje

2015-10-07

Porsche Albania feston 10 vjetorin dhe si mund të festohet më mirë veçse së bashku me klientët tanë.

Për këtë 10 vjetor Porsche Albania i dhuron të gjithë klientëve 10-15% të vlerës së makinës. Oferta vlen për mbi 70 makina të të gjitha markave tona: Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Makina Tregtare.

Por oferta vazhdon. Për çdo kontratë financimi për makinën e re, falë bashkëpunimit me Porsche Leasing, do të ofrohet një normë promocionale interesi prej 5%.

Ofertat janë të vlefshme deri më datë 22 Tetor 2015.

Na vizitoni sot në sallonin tonë SEAT dhe ŠKODA (Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3) dhe sallonin Audi dhe Volkswagen (Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7) për të zgjedhur makinën që keni dëshiruar gjithmonë dhe për të përfituar nga oferta.

Jemi të hapur të Shtunë dhe të Diel ku fundjava do të kalojë nën ritmet e muzikës.

Ju mirepresim!