Ndrysho gjuhën

Lëvizja është suksesi ynë.

Porsche Albania është pjesë e një prej grupeve më të mëdhenj në botë në sektorin automobilistik në Evropë, grupit Austriak Porsche Holding Salzburg. Porsche Holding Salzburg sot zotërohet 100% nga Grupi Volkswagen.

Porsche Albania me seli në autostradën Tirane-Durres Km. 7, ka hyrë në tregun Shqiptar në 2005 me një vizion të qartë: Përcjelljen e përvojës më të mirë të Porsche Holding Salzburg në fushat e komunikimit, shitjes dhe shërbimeve të passhitjes në tregun e makinave në vend.

Porsche Albania është përfaqësues ekskuziv i tregtimit të markave në Shqipëri:

Audi, VolkswagenŠKODA, SEATVolkswagen Makina Tregtare dhe DasWeltAuto

Gjithashtu, Porsche Albania për herë të parë në Shqipëri ju ofron mundësinë për të rezervuar online për shërbimet e automjeteve tuaja.

Në rast se keni një automjet të markave Volkswagen për individë dhe makina tregtare, si dhe AUDI, mund të rezervojni në platformën e mëposhtme:

Platforma për Rezervime Online

Në rast se keni një automjet të markave të tjera të grupit Porsche Holding, mund të rezevoni në platformën e mëposhtme:

Platforma për Rezervime Online

 


Ndiqni këtë filëm 4 minuta që tregon 60 vite histori.

Ndrysho gjuhën