Pergatite makinen tende per stinen e nxehte

2016-05-06


Per nje performance me te mire te makines, sherbimet periodike duhet te kryen rregullisht.

Nga fabrikat rekomandohet qe nderrimi i alkolit te frenave te behet ne vitin e trete te perdorimit kur makina eshte e re, dhe me pas cdo dy vjet duke ju siguruar qe perfromanca e frenimit nuk do te ulet.

Se bashku me nderrimin e alkolit te frenave Porsche Albania sjell edhe mbushjen e sistemit te kondicionimit te makines me gaz, per te bere udhetimet e veres me komode.

Te dyja se bashku vijne me cmimin 6000 Lek te reja per te gjithe modelet e markave tona.

Per pjese dhe aksesore te ndryshem ofrohet 20% zbritje .

Per me shume informacion dhe per te rezeruar nje takim ju mund te telefononi ne +355 42407431.