Jashtë orbite?

2016-11-21


Destinacioni nuk ka rëndësi. Çmimi po! Audi A4 sport. 

Me 5,500 € përfitim vjen sot për: 29,990 € (393 €/muaj*)

 

E thonë ekspertët (What Car? 2016), e thonë klientët, e thonë e thonë teknikët e sigurisë (IIHS Top Safety Pick+ ). Audi A4 është makina që ju duhet.

Me një qëndrim plot besim në rrugë Audi A4 shkëlqen në çdo test të kryer, qoftë ky performace apo sigurie.

Kur udhëtimi është më i rëndësishëm se destinacioni, pajisjet në brendësi kanë rëndësi.

Të përfshira në ofertë:

A4 Sport 1.4 TFSI**. 150 kf, kambio automatike S-Tronic, xhama të errësuar me izolim akustik, klimatizator automatik, sistem parkimi para dhe pas, sedilje sportive lëkure, disqe alumini me Y-Design 17'', pasqyrat e jashtëme me ngrohje dhe palosje, MMI radio plus, Bluetooth, timon multifunksional sportive, interior alumini e shumë më tepër.

 

Informacione mbi modelin në: +355 (0) 69 20 57 232

 

* Kësti është llogaritur për parapagimin 35% dhe kohëzgjatje 5 vjet.

**Modeli në foto shërben për qëllime ilustruese dhe mund të mos pasqyrojë pajisjet reale të makinës.  

Informacione të tjera mbi modelin në: