#untaggable

2017-01-09

 

#tërheqvështrime?

#ikonëurbane?

#SUV?

 

Këtë Janar rrugët e Tiranës do të jenë më interesante.

Audi i ri Q2.

Tashmë këtu.

Një mjet urban me cepa dhe kënde, një karakter i pavarur me një formë gjeometrike krejtësisht të re.

Të bind fuqishëm me motorët TFSI TDI  që arrijnë 116-190 KF dhe në dispozicion në mënyrë opsionale  mund të jetë sistemi quattro me katër rrota aktive permanente. Pajisjet plotësojnë çdo dëshirë tuajën  dhe sjellin karakteristika të tilla  që deri më sot ishin pjesë e makinave  të klasave më të larta.

Connectivity? Shembullore vjen ndërfaqja me telefonat inteligjent (Audi smartphone interface) dhe gjenerata e fundit  infotainment dhe soundsystem.

Informacion mbi modelin në: +355 (0) 69 20 57 232