Zbuloni mundësi të reja. up! City Van sot për 7,700 €

2017-02-27

 

Nëse biznesi juaj ka nevojë për më tepër dinamizëm dhe efiçencë, zbuloni sot modelin kompakt up! CityVan nga Volkswagen.

Teknologjia më e mirë gjermane vjen e kondensuar në 3.54 metra për t'ju dhënë fleksibilitetin që ju duhet pa humbur në efiçencë. 60 kuaj fuqi për të arritur shpejt tek klienti juaj dhe përmasa kompakte për të mos u bllokuar në trafik. 

 

Me kapacitet mbajtës prej 345 kilogram, up! CityVan ju jep mundësinë të transportoni shpejt dhe me kosto të ulët produket tek klientët tuaj.

 

Lini pas ditët kur për transportin tuaj ditor lëviznit me makinë të madhe duke sakrifikuar në kosto dhe kohë. Sot me up! CityVan ju lëvizni shpejt dhe lirë çka ju dallon nga konkurrenca.

Jo vetëm konsume dhe emetime të ulta, por sot edhe çmimi më i mirë për biznesin. Volkswagen up! CityVan për 7,700 €*.

 

Harroni kostot e larta. Zbuloni mundësi të reja.

 

*Çmimi neto për të gjithë bizneset që përfshihen në skemën e TVSH-s. Norma e interesit 1% aplikohet, për një kohë të kufizuar, për financimet me kohëzgjatje12 mujore nëpërmjet Porsche Leasing   

 

Kontakt:  +355 (0) 69 40 86 801, +355 (0) 66 40 86 800

 

PorscheAlbaniaSh.p.k
AutostradaTirane-Durres,Km.7
office(kwfat)porsche(kwfdot)al