A është gati makina juaj?

2017-05-31

Për një performancë më të mirë të makinës, shërbimet periodike duhet të kryen rregullisht.

Nga fabrikat rekomandohet që ndërrimi i alkolit të frenave të bëhet në vitin e tretë të përdorimit kur makina është e re, dhe më pas çdo dy vjet duke ju siguruar që perfromanca e frenimit nuk do të ulet.

Së bashku me ndërrimin e alkolit të frenave Porsche Albania sjell edhe mbushjen e sistemit të kondicionimit të makinës me gaz, për të bërë udhëtimet e verës më komode.

Të dyja së bashku vijnë me çmimin 6000 Lekë të reja për të gjithë modelet e markave tona.

Për pjesë dhe aksesorë të ndryshëm ofrohet 20% zbritje .

Për më shumë informacion dhe për të rezeruar një takim në servisin tonë, ju mund të telefononi në 04 240 7431.