100% pickup. 100% premium

2017-10-18

 

Pa kompromise jashtë rruge. I duhuri në rrugë. Amarok kombinon gjithçka që ju prisni nga një ekskluzivitet premium-class all-rounder: Një dizajn "muskuloz" ndërtim i fuqishëm së bashku me shumë energji të reflektuar në çdo detaj.

 

I krijuar për të përjetuar kënaqësinë maksimale të drejtimit.

Asfalt, tokë apo terren i përzier me Amarok ju do të përjetoni kulmin e rehatisë së drejtimit në pothuajse çdo lloj terreni. Ai kombinon lartësinë në lidhje me tokën  dhe stabilitetin e shkëlqyer të trupit me 4MOTION all-wheel drive. Rezultati: Forcë tërheqëse në pothuajse çdo situatë, madje edhe me ngarkesa të rënda.

45 ° aftësi ngjitjeje dhe kënde 50 °

Hapësira e gjerë e Vw Amarok dhe hapësira e rritur me tokën do të thotë që mund të përballoni edhe këndet ekstreme, shkallët dhe pjerrësitë. Ju mund të ndërmerrni plot besim edhe terrenin më të ashpër.

 

Drita dhe shikueshmëria

Dukshmëria optimale në çdo lloj moti.

Dritat e mjegullës së bashku me "turning light" të integruara dhe me sistemet e ndriçimit smart sigurojnë shikueshmërinë më të mirë dhe një udhëtim të sigurt, pa marrë parasysh sa i keq është moti.

 

Pamja e pasme fal "Rear view reversing camera"

Është sikur të keni sy në pjesën e prapme të kokës

"Rear view reversing camera" ju tregon një pamje të kufizuar të zonës prapa automjetit në ekranin e radios ose sistemit të navigimit. Gjithashtu paraqet udhëzime statike, duke ndihmuar që parkimi të bëhet edhe më i thjeshtë.

 

Sedilje të reja "ergoComfort" me 14 mënyra rregullimi

Me sediljet e zgjedhura "ergoComfort", të dy si shoferi ashtu edhe pasagjeri do të kënaqen në  udhëtimin. Krahas rregullimit me 12 mënyra elektrike, të dyja sediljet e lëkurës vijnë me rregullim manual me 2 drejtime dhe kanë fituar vulën e miratuar AGR për ergonomi të jashtëzakonshme.

 

Me Volkswagen Amarok ju mund të jeni të sigurt që do të keni një udhëtim të rehatshëm edhe me ngarkesë deri në 1.154kg, sepse puna e vështirë meriton një udhëtim të rehatshëm.