Caddy Maxi Van 2.0TDI

2018-02-27

 

Në Porsche Albania, atë çka ishte e mirë, tentojmë t'a përmirësojmë edhe më tej.

Caddy Maxi Van 2.0 TDI vjen me më shumë përfitime si psh konsum më i ulët i karburantit dhe interval më i gjatë për shërbimet periodike dhe mbi të gjitha 

Me të njëtim çmim si motori 1.6 TDI

 

------------------------------------------------------

Motori më i madh siguron që makina të punojë në regjim më të ulët, për rrjedhojë ulet konsumi i karburantit, rritet jetëgjatësia dhe performanca e makinës, gjithashtu edhe vlera e rishitjes (vlera e mbetur e makinës).

------------------------------------------------------

 

 

Për më tepër informacion në lidhje me modelin na kontaktoni në:

+355 (0) 69 40 80 240 ,  

Tel:  +355 (0) 4 240 7430    

E-mail: office(kwfat)porsche(kwfdot)al