#garagesale

2018-06-01

 Në Porsche Albania, si çdo vit kemi zgjedhur të mirëpresim stinën e verës me oferta për klientët e markave tona.

Ditën e shtunë dt. 9 Qershor, ora 09:00AM-14:00PM do organizohet shitja e pjesëve origjinale të këmbimit për markat Audi, Volkswagen, ŠKODA dhe SEAT me ulje deri në 70% nga çmimi i shtijes për pjesë skoku në gjendje.

Mundësia më e mirë për të siguruar pjesë origjinale me çmim të favorshëm vetëm në Porsche Albania (godina Volkswagen Tirana Autostrata Tr-Dr km7).

 

Për më tepër informacion na kontaktoni:

office(kwfat)porsche(kwfdot)al

+355 4 240 7431