Makina Ime

2019-05-22

Aplikacioni "Makina Ime" është aplikacioni më i ri nga Porsche Albania. Nëpërmjet këtij aplikacioni kompania jonë sysnon që t'ju vij sa më shumë në ndihmë klientëve të saj dhe jo vetëm. Aplikacioni është i mbushur me opsione dhe features që ju vijnë në ndihmë përdoruesve të aplikacionit në forma të ndryshme.

Mund ta shkarkoni aplikacionin në linkun e mëposhtëm.