Një aleancë e re globale midis Cupra dhe FC Barcelona

2019-08-26

CUPRA është duke u futur në një alenacë globale me FC Barcelona për t'u bërë Official Automotive and Mobility Parner i klubit. Divizioni special nga SEAT bashkon forcat me skuadrën e qytetit si pjesë e një aleance për 5 sezonet që vine.

Kjo marrveshje që shkon përtej partnershipit tradicional është i bazuar në 3 shtylla strategjike.
Së pari, të dy partnerët vijnë nga Barcelona dhe kanë një vizion të përbashkët për të përmirsuar imazhin e qytetit rreth globit. Së dyti, të dyja palët përpiqen të promovojnë talentet e reja dhe inovacionin. Së fundmi, të dyja palët ndajnë vlerat e pasionit, amicies dhe profesionet globale.

Si pasojë, aleanca midis Cupra dhe FC Barcelona do të shërbejë për të krijuar një eksperiencë unike komunitetin e tyre të fansave në të gjithë botën gjithashtu edhe për zhvilluar projecte urbane mobiliteti rreth stadiumit Camp Nou.

Presidenti i SEAT dhe Kryetari i Bordit të Cupra Luca de Meo, dhe presidenti i FC Barcelona Josep Maria Bartomeu u takuan sot në Camp Nou përpara ndeshjes së parë në shtëpi në La Liga 2019-2020. "Kjo aleancë innovative me një nga klubet më ë mira të futbollit në botë tregon vendosmërinë tone për CUPRA dhe të ardhmen e mobilitetit në Barcelonë. Gjithashtu, duke bashkëpunuar me institucione globale si FC Barcelona me një bazë fansash prej më shumë se 340 milion do të mbështesë strategjinë tone të globalizimit", tha de Meo.

Për këtë, Presidenti i FC Barcelona Josep Maria Bartomeu u shpreh: "Ne festojmë inkorporimin e CUPRA si Official Automotive and Mobility partner e ri të FC Barcelona. Jemi duke ndërtuar një rrugë të re bashkë, bazuar në vlera të përbashkëta të tilla si kërkesa, pasioni, ambicia dhe puna në grup. Një aleancë innovative që na lejon të ofrojmë një eksperiencë unike për fansat tanë rreth botës dhe me anë të cilës mund të kemi mundësi të bashkëpunojmë për zhvillimin e zgjidhjeve të reja për të ndihmuar dhe përmirësuar mobilitetin urban."

 

Një bashkëpunim i veçantë.

CUPRA dhe FC Barcelona firmosin një partneritet inovativ për 5 arsye.

Përtej të qënit Official Automotive and Mobility Partner ekskluziv, CUPRA do të bëhet një nga Global Official Partners të FC Barcelona. Të dy market ndajnë të njëjtën DNA teksa ato kanë një vizion kontemporan bazuar në një stil unik dhe vlerësim për performancën.

Kjo aleancë special përfshin vizibilitet rreth fasiliteteve të stadiumit gjithashtu edhe CUPRA VIP Box në Camp Nou për të gjithë lojrat në shtëpi të FC Barcelona. Pritet gjithashtu edhe një dyqan jashtë stadiumit që tifozët e Barças të eksplorojnë markën.

 

Një vizion i përbashkët për të ardhmen

Gjithashtu dhe në mënyrë që të ushqejnë inovacionin brenda industries së mobilitetit, SEAT, CUPRA dhe FC Barcelona do të zhvillojnë së bashku zgjidhje micro-mobiliteti dhe elektro-mobiliteti rreth Camp Nou. Fasilitetet e stadiumit të futbollit do të shërbejnë si një laborator testesh për prejektet e mobilitetit urban në Barcelonë.

 

Më shumë detaje mbi projektet midis SEAT & CUPRA dhe FC Barcelona do të zbulohen së shpejti.