Jo vetëm i bukur por edhe i fuqishëm

2016-04-19

Tiguan-I I ri e nis ciklin e jetës së tij me dy çmime për elegancën dhe fuqinë që zotëron.

Lexuesit e revistës Auto Bild Allrad, një prej revistave më të lexuara për automjetet off-road, zgjodhën Tiguan-in e ri si modeli I vitit për makinat 4x4 ("All-Wheel Car of the Year") në kategorinë SUV me çmim deri ne 30.000 Euro. Tiguani ka qene gjithmon një model I suksesshëm, që prej lançimit të tij në 2007 ai është vlerësuar më çmimin si modeli I vitit për makinat 4x4 plot pesë herë.

Ndërsa vlerësimi I dytë vjen për dizajnin e Tiguan-it. Revista Auto Zeitung, çdo vit vlerëson sukseset në zhvillimet dhe risitë që sjell tregu I automjeteve. Dhe këtë vit çmimi "Design Trophy 2016" iu dha Tiguan-it të ri, I cili gatonte mes 14 konkurentëve në kategorinë "SUV".

Tiguani I ri në prezantimin e tij impresionoi me dizajnin e ri dhe elegant dhe ky çmim vjen mëse I merituar për këtë model.