Politika e mbrojtjes së mjedisit jetësor

Si një lider global në zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen e automjeteve dhe shërbimeve të lëvizshmërisë, Grupi Volkswagen përpiqet të bëhet një furnizues kryesor i lëvizshmërisë së qëmjetjeshme dhbroedismit se. Ne pranojmë sfidat e ndryshimeve klimatike dhe jemi të përkushtuar ndaj qëllimit të pikës 2° të Kombeve te Bashkuara.

 

Ne jemi të vetëdijshëm për ndikimin mbarëbotëror të produkteve tona në mjedis dhe shoqëri. Për të reductuar ndikimin mjedisor, ne përdorim kapacitetin tonë global të inovacionit për të zgjidhur sfidat gjatë të gjitha fazave të ciklit jetësor të ofertave të lëvizshmërisë. Inovacionet tona të lëvizshmërisë do të ndihmojnë klientët tanë të reductojnë mbetjet mjedisore duke siguruar konkurrencën e biznesit tonë.

 

GO TO ZERO

 

Raporti i Qëndrueshmërisë 2022

Ndryshimi i klimës mund të ndalet vetëm nëse i bëjmë konceptet e "qëndrueshmerise" të arritshme dhe të përdorshme për të gjithë. Qoftë për 10 minuta apo 10 vjet, Porsche Holding nepermjet mjeteve qe vendos ne dispozicion per blerje apo dhenie me qera, praktikisht vendos qëndrueshmërinë në rrugë. Në 29 shtete. Kjo është ajo që na bën një lojtar kaq të fuqishëm në garën më të madhe dhe më të rëndësishme të të gjitha kohërave. Ne jemi në lëvizje.

 

Kjo është motoja e raportit të parë të qëndrueshmërisë së Porsche Holding për vitin 2022, i cili tani e tutje do të publikohet çdo vit. Me emetimet zero, financat e gjelbra, ekonominë rrethore, ndërtesat e gjelbra dhe shitjet me pakicë të gjelbërta, pesë fusha fokusi në ceshtjet mjedisore, përbëjnë bazën e strategjisë së qëndrueshmërisë.

Ky raport tregon përkushtimin e vazhdueshëm te Porsche Holding ndaj qëndrueshmërisë dhe ka ne fokus punonjësit, klientët, partnerët dhe të gjitha palët e tjera të interesuara. Nëpërmjet këtij raporti duam të tregojmë se qëndrueshmëria është tashmë e ankoruar fort në strategjinë tonë të korporatës. Le ta cojme Porsche Holding në mënyrë të qëndrueshme drejt se ardhmes.

 

Shkarko PDF (4,0 MB)